Het laatste nieuws Ontdek wat MEED-tellen is!

Ondertussen trekt de MEED Energeyser ook veel aandacht in de media. Als een trendsetter die aardgasvrij nieuwbouwen en renoveren mogelijk maakt, die zorgt voor energiebesparing en die behoud van comfort verzekert. Stiekem zijn we er best een beetje trots op dat we zo in de belangstelling staan. Ontdek wat wij MEED-tellen noemen.

Investeren in energie levert veel nieuwe banen op

Investeren in energie levert veel nieuwe banen op

Goed nieuws op het gebied van de energietransitie. Investeringen in hernieuwbare energie en energiebesparing hebben in het afgelopen decennium tienduizenden nieuwe voltijdbanen opgeleverd. In 2018 waren dat er 57.000. Dat meldt het Centraal Bureau voor... Lees verder »

Warmtenetten spelen een belangrijke rol in de energietransitie

Warmtenetten spelen een belangrijke rol in de energietransitie

De energietransitie is in volle gang. Ook MEED draagt een steentje bij met onze gasloze doucheoplossing Energeyser. Warmtenetten (of stadsverwarming) zijn een andere manier om Nederland van het aardgas af te krijgen. Verschillende warmtebedrijven en natuurorganisaties lanceerden in november de campagne ‘Het ware verhaal van... Lees verder »

MEED hoofdsponsor congres Vereniging Comfortabel Wonen

MEED hoofdsponsor congres Vereniging Comfortabel Wonen

Jaarlijks organiseert de Vereniging Comfortabel Wonen een congres voor toonaangevende fabrikanten, leveranciers en organisaties in de bouw- en afbouwbranche. Dit jaar staat hun seminar gepland voor maandag 23 november in De Kloosterhoeve in Harmelen. MEED is hoofdsponsor van het online event, waarbij het thema Bouwen & Wonen in een veranderende we... Lees verder »

Installatie en Sanitair noemt MEED Energeyser ‘next level’

Installatie en Sanitair noemt MEED Energeyser ‘next level’

Het vakblad Installatie en Sanitair volgt de ontwikkelingen in onze branche op de voet. Ze verzamelen relevante informatie over nieuws, projecten, nieuwe pr... Lees verder »

Bel ons
085 - 064 78 25

Een innovatieve glimlach naar de toekomst

Achter de duurzame douche-oplossingen van MEED zit een coöperatie tussen TNO, HAMETECH en BETERBAD. Samen ontwikkelen we producten met een innovatieve glimlach naar de toekomst van gasvrij bouwen, wonen en douchen.

MEED Duurzame douche-oplossingen
download facebook linkedin youtube