MEED Energeyser MEED Energeyser

Producten Zo wordt de Energeyser een gasloze én duurzame douche!

Conventionele douches zijn energieslurpers. Al het warme water uit de douchekop stroomt direct het afvoerputje in en gaat verloren. Terwijl er heel veel energie uit te halen is. Dat is precies wat de MEED Energeyser doet. Zo ontstaat er dankzij een sterk staaltje techniek een doucheoplossing, waarvoor alleen een koud watertoevoer volstaat. Dat maakt aardgas overbodig en bespaart energie en warm tapwater. Zonder compromissen te sluiten qua comfort. Precies wat uw zakelijke markt zoekt!

MEED Energeyser Zo werkt het!

De MEED Energeyser vangt het water dat uit de douchekop stroomt op in de douchegoot en pompt het via een reinigend filter opwaarts. Zo wordt het water richting onze gepatenteerde warmtewisselaar gestuwd. Dit staaltje innovatieve techniek haalt de energie uit het afvalwater en warmt zo het koude aanvoerwater alvast op. Een compact ingebouwde boiler brengt het water vervolgens op de gewenste temperatuur, die via de mengkraan in te stellen is.

Energeyser Console - MEED Duurzame douche-oplossingen

Energeyser Console

De Meed Energeyser is beschikbaar als complete douche-unit, de Console. Deze bestaat uit douchevloer, achterwanden, douchecabine, plafond, thermostaatkraan en glijstangset. Alle installatietechniek is in de unit geïntegreerd. De Console is beschikbaar als Superior-variant, die staat voor onbeperkt douchen. En dus voor superieur comfort.

Energeyser Frame - MEED Duurzame douche-oplossingen

Energeyser Frame

De Meed Energeyser bieden we ook aan als frame-douche. Met de Frame Superior (onbeperkt), Luxury (30 minuten) of Smart (2x10 minuten) kunt u de beste oplossing voor uw situatie kiezen: onbeperkt, ruim of afgemeten douchen. Douchebak- en garnituur zijn inbegrepen. Maar u kiest zelf of u douchewanden wilt en voor welke betegeling u gaat.

Uw ideale oplossing vinden? Bezoek, bel of mail ons

Voor het project waar u als architect, duurzaamheidsadviseur, installateur of projectontwikkelaar aan werkt, helpen we u graag om de juiste variant en afmeting van de MEED Energeyser te kiezen. Zoals we dat ook graag doen als u als woningcorporatie, hoteleigenaar of leisureparkhouder voor de nieuwbouw, renovatie of transformatie van uw huizen, hotelkamers of vakantiewoningen staat.

Deel uw plannen en eventuele tekeningen met ons. Dan denken we graag mee om aardgasvrij douchen met besparing van energie en behoud van comfort ook voor u mogelijk te maken.

Bel ons
085 - 064 78 25

Een innovatieve glimlach naar de toekomst

Achter de duurzame douche-oplossingen van MEED zit een coöperatie tussen TNO, HAMETECH en BETERBAD. Samen ontwikkelen we producten met een innovatieve glimlach naar de toekomst van gasvrij bouwen, wonen, douchen en energieneutrale huizen bouwen of renoveren.

MEED Duurzame douche-oplossingen
dropdown download facebook linkedin youtube