Voordelen MEED Sustainable Shower Solutions

Uw voordelen Ontdek wat MEED-delen is!

De MEED Energeyser is dé doucheoplossing die aardgas overbodig maakt en energie bespaart. Zonder compromissen te sluiten qua comfort. Welke voordelen dit technische hoogstandje voor nieuwbouw of renovatie van uw huizen, vakantieverblijven of hotelkamers oplevert? Ontdek wat wij MEED-delen noemen.

Efficiënter inrichten

Dankzij de ingebouwde boiler worden de warmwaterinfrastructuren in huizen, vakantieverblijven of hotelkamers veel kleiner. U kunt van het gas af en heeft geen grote warmtepomp of boiler meer nodig om aan de piekvraag van het opwarmen van douchewater te voldoen. Dat bespaart ruimte en maakt een efficiëntere inrichting door onze MEED Energeyser mogelijk.

Efficiënter inrichten - MEED Voordelen

Makkelijker installeren

Voor een installateur voelt de installatie van een MEED Energeyser bijna als plug and play. De aanleg van een warmwaterleidingnetwerk en aansluiting op een boiler, warmtepomp of combiketel vervalt. Het douchesysteem plaatsen, aansluiten op koud water en de stekker(s) in het stopcontact steken volstaat. Snelheid gegarandeerd bij zowel nieuwbouw als renovatie van uw huizen, hotelkamers of vakantieverblijven.

Makkelijker installeren - MEED Voordelen

Sneller herstructureren

De toch al flink geminimaliseerde warmwaterinfrastructuur kunnen we nog minder ingewikkeld maken. Met een kleine bypass zijn ook de wastafels in uw badkamer van warm water uit onze MEED Energeyser te voorzien. Door in uw keuken(s) een Close in Boiler te plaatsen, worden zelfs hele huizen, hotelkamers of vakantieverblijven voorzien in warmwaterbehoefte.

Sneller herstructureren - MEED Voordelen

Voordeliger investeren

Een flinke mindering van intensieve arbeidsuren voor de installatie maakt de energietransitie zoals de overheid die van u vraagt een stuk goedkoper en realistischer. Onze MEED Energeyser biedt u zo dé uitweg om in uw huizen, hotels of vakantieverblijven van het gas af te komen. En om over te gaan tot de integratie van duurzame oplossingen.

Voordeliger investeren - MEED Voordelen

Doelgerichter kiezen

De MEED Energeyser is altijd beschikbaar in twee varianten. De consoledouche-unit bestaat uit een douchevloer, achterwanden, douchecabine, plafond, thermostaatkraan en glijstangset. Kiest u voor de frame-variant dan is uw douche geheel naar smaak in te richten. Zo kunt u voor uw huizen, hotelkamers of vakantieverblijven een doelgerichte keuze maken.

Doelgerichter kiezen - MEED Voordelen

Veiliger ondernemen

Bij conventionele douches stroomt het afvalwater opgewarmd weg. Dankzij een MEED Energeyser gebeurt dit nog maar met een temperatuur die slechts drie graden hoger ligt dan het aanvoerwater. De opwarming van leidingen en schachten behoort tot het verleden. En dus voorkomt u op voorhand al legionella-problemen. Zeker in uw hotel, maar ook preventief in huizen en vakantieverblijven.

Veiliger ondernemen - MEED Voordelen

Zuiniger gebruiken

Met onze MEED Energeyser is het verbruik van warm water in uw huizen, hotelkamers of vakantieverblijven 2,5 keer zuiniger dan met een vergelijkbare traditionele douche. Daarmee bespaart u jaarlijks energie en op warm tapwater en daalt uw energierekening substantieel. Bovendien zorgt de warmtewisselaar-integratie voor een voordeel in de EPC-berekeningen. De MEED Energeyser draagt 0,05 tot 0,1 bij aan de EPC-waarden.

Zuiniger gebruiken - MEED Voordelen

Extra genieten

‘s Winters kan een warmtepomp de opwarmingsvraag van zowel verwarming als douchewater moeilijk aan. Onze MEED Energeyser voorkomt die koude douche voor uw bewoners en gasten. Sterker nog: zodra de douche aangaat, stroomt er warm water. Van de gemiddelde douchewens van negen minuten tot onbeperkt genieten.

Extra genieten - MEED Voordelen
Bel ons
085 - 064 78 25

Een innovatieve glimlach naar de toekomst

Achter de duurzame douche-oplossingen van MEED zit een coöperatie tussen TNO, HAMETECH en BETERBAD. Samen ontwikkelen we producten met een innovatieve glimlach naar de toekomst van gasvrij bouwen, wonen, douchen en energieneutrale huizen bouwen of renoveren.

MEED Duurzame douche-oplossingen
download facebook linkedin youtube