Adviesbureaus Uw voordeel top-4

Bij goed geïsoleerde woningen gaat de grootste energievraag uit naar warmtapwaterbereiding. De MEED Energeyser biedt adviesbureaus in duurzaamheid daarvoor dé aardgasvrije doucheoplossing. Welke voordelen dit technische hoogstandje voor de ontwikkeling van nieuwbouw-, renovatie of transformatieplannen oplevert? We hebben een top-4 voor u geselecteerd.

Zuiniger gebruiken!

Met onze MEED Energeyser is het verbruik van warm water in (huur)huizen, hotelkamers of vakantieverblijven substantieel zuiniger dan met energie-opwekkers als cv-ketels, keukengeisers of elektrische boilers. Daarmee besparen uw klanten jaarlijks energie en warm tapwater en daalt hun energierekening substantieel. Bovendien zorgt de warmtewisselaar-integratie voor een voordeel in de BENG-berekeningen. 

Zuiniger gebruiken! - MEED

Sneller herstructureren!

De toch al flink geminimaliseerde warmwaterinfrastructuur kunnen we nog minder ingewikkeld maken. Met een kleine bypass zijn ook de wastafels in badkamers van warm water uit onze MEED Energeyser te voorzien. Door in de keuken(s) een plint boiler te plaatsen, voorzien we zelfs volledige huizen, hotelkamers of vakantieverblijven in warmwaterbehoefte. Ideaal voor verduurzamingsadviezen bij nieuwbouw- en renovatieplannen.

Sneller herstructureren! - MEED

Voordeliger investeren!

Een flinke mindering van intensieve arbeidsuren voor de installatie maakt de energietransitie zoals de overheid die vraagt een stuk goedkoper en dus realistischer voor uw opdrachtgevers. Onze MEED Energeyser biedt u zo dé uitweg om hen zowel bij nieuwbouw- als renovatieplannen een aardgasvrije oplossing te adviseren, die betaalbaar blijft.

Voordeliger investeren! - MEED

Efficiënter inrichten

Dankzij de ingebouwde boiler worden de warmwaterinfrastructuren in woningen, appartementen en hotels veel kleiner. U kunt aardgasvrij adviseren en hoeft daarbij geen rekening te houden met een grote warmtepomp of elektrische boiler om aan de piekvraag van het opwarmen van douchewater te voldoen. Dat bespaart ruimte en maakt een efficiëntere inrichting voor uw opdrachtgever mogelijk.

Efficiënter inrichten - MEED

Nog meer profijt!

  • Makkelijker installeren!
  • Doelgerichter kiezen!
  • Veiliger ondernemen!
  • Extra genieten!

Makkelijker installeren!

Voor een installateur voelt de installatie van een MEED Energeyser bijna als plug and play. De aanleg van een warmwaterleidingnetwerk en aansluiting op een boiler, warmtepomp of combiketel vervalt. Het douchesysteem plaatsen, aansluiten op koud water en de stekker(s) in het stopcontact steken volstaat. Zo is uitvoeringssnelheid altijd het resultaat van uw advies, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Makkelijker installeren! - MEED

Doelgerichter kiezen!

De MEED Energeyser is altijd beschikbaar in twee varianten. De consoledouche-unit bestaat standaard uit een douchevloer, thermostaatkraan en glijstangset, met levering van achterwanden, douchecabine en plafond als extra opties. Kiest u voor de frame-variant dan is uw douche geheel naar smaak in te richten. Zo kunt u voor uw (huur)huizen een doelgerichte keuze maken.

Doelgerichter kiezen! - MEED

Veiliger ondernemen!

Bij conventionele douches stroomt het afvalwater opgewarmd weg. Dankzij een MEED Energeyser gebeurt dit nog maar met een temperatuur die slechts enkele graden hoger ligt dan het aanvoerwater. De opwarming van leidingen en schachten behoort hierdoor tot het verleden. En dus voorkomt u op voorhand al legionella-problemen met het advies voor een Energeyser. Zeker bij hotel(s), maar ook preventief in huizen en vakantieverblijven.

Veiliger ondernemen! - MEED

Extra genieten!

‘s Winters kan een warmtepomp de opwarmingsvraag van zowel verwarming als douchewater moeilijk aan. Onze MEED Energeyser voorkomt die koude douche voor de bewoners en gasten van de huizen, hotels en vakantieverblijven waarover u adviseert. Sterker nog: zodra de douche aangaat, stroomt er warm water. Van de gemiddelde douchewens van negen minuten tot onbeperkt genieten. Een mooie overtuigingskans om opdrachtgevers voor uw adviezen te laten kiezen.

Extra genieten! - MEED
Nieuwbouw- renovatie- of transformatieproject op komst?

Informeer wat de MEED Energeyser voor u kan betekenen!

Bel ons
085 - 064 78 25

Een innovatieve glimlach naar de toekomst

Achter de duurzame douche-oplossingen van MEED zit een coöperatie tussen TNO, HAMETECH en BETERBAD. Samen ontwikkelen we producten met een innovatieve glimlach naar de toekomst van gasvrij bouwen, wonen, douchen en energieneutrale huizen bouwen of renoveren.

MEED Duurzame douche-oplossingen
dropdown download facebook linkedin youtube