Projecten & referenties Ontdek wat MEED-profiteren is!

Ondertussen zorgt de MEED Energeyser al op veel plekken voor verwarming van mensen en verkoeling voor het klimaat. En genieten hotels, leisureparken, woningcorporaties, installateurs, projectontwikkelaar, architect- en adviesbureaus van de voordelen die onze gamechanger in energietransitie hen biedt. Ontdek wat wij MEED-profiteren noemen!

Badkamertransformatie voor adviesbureau in Ermelo

Badkamertransformatie voor adviesbureau in Ermelo

Samen met de Molenaar Groep een MEED Energeyser Frame Luxury geplaatst in Ermelo. Glas afwerking geleverd door Beterbad/Xenz. Men heeft gekozen voor een grote do... Lees verder »

‘Ik raad de MEED Energeyser nu al aan bij mijn klanten’

‘Ik raad de MEED Energeyser nu al aan bij mijn klanten’

Met Seinen projectontwikkeling en sinds 2017 Seinenergie verzorgt Jan Nieuwveld al dertig jaar adviezen voor gemeenten, particulieren bouwbedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en VvE’s op het gebied van comfort, duurzaamheid en energie in woningbouw. De ingenieur zag zo’n potentie in de MEED Energeyser, dat hij de douche-innovatie thuis in Drachten l... Lees verder »

‘De MEED Energeyser is een gamechanger’

‘De MEED Energeyser is een gamechanger’

Als het gaat om ventilatie en warmteterugwinning is TNO’s Senior Scientist Piet Jacobs een autoriteit in zijn vakgebied. Toen de procestechnoloog constateerde dat woningen inmiddels tot wel 95% ventilatiewarmte terug kunnen winnen, terwijl de gemiddelde douchewarmtewisselaar daar maar voor minder dan 50% in slaagt, vond hij het tijd voor verandering. Het was het st... Lees verder »

Bel ons
850 - 64 78 25

Een innovatieve glimlach naar de toekomst

Achter de duurzame douche-oplossingen van MEED zit een coöperatie tussen TNO, HAMETECH en BETERBAD. Samen ontwikkelen we producten met een innovatieve glimlach naar de toekomst van gasvrij bouwen, wonen, douchen en energieneutrale huizen bouwen of renoveren.

MEED Duurzame douche-oplossingen
dropdown download facebook linkedin youtube