Installateurs Uw voordeel top-4

De MEED Energeyser is voor Nederlandse (groot) installateurs dé doucheoplossing voor aardgasvrije installatie. Welke voordelen dit technische hoogstandje voor uw nieuwbouw-, renovatie of transformatieprojecten van huizen, hotels of vakantieverblijven oplevert? We hebben een top-4 voor u geselecteerd.

Makkelijker installeren!

Voor uw installateurs voelt de installatie van een MEED Energeyser bijna als plug and play. De aanleg van een warmwaterleidingnetwerk en aansluiting op een boiler, warmtepomp of combiketel vervalt. Het douchesysteem plaatsen, aansluiten op koud water en de stekker(s) in het stopcontact steken volstaat. U kunt uw klanten snelheid garanderen bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Makkelijker installeren! - MEED

Sneller herstructureren!

De toch al flink geminimaliseerde warmwaterinfrastructuur kunnen we nog minder ingewikkeld maken. Met een kleine bypass zijn ook de wastafels in badkamers van warm water uit onze MEED Energeyser te voorzien. Door in keuken(s) een plint boiler te plaatsen, worden zelfs hele huizen, hotelkamers en vakantieverblijven voorzien in warmwaterbehoefte. Dit biedt u een extra troef om met klanten mee te denken en ze van uw kunde te overtuigen.

Sneller herstructureren! - MEED

Voordeliger offreren!

Onze MEED Energeyser biedt u dé uitweg om zowel bij nieuwbouw- als renovatieklussen aardgasvrij te werken. Bovendien kunt u overgaan tot de integratie van deze duurzame oplossing op een realistische manier. De eenvoudige installatie leidt tot een flinke mindering van arbeidsuren, waardoor u installatiewerk voor aantrekkelijke prijzen kunt offreren bij klanten.

Voordeliger offreren! - MEED

Efficiënter inrichten

Dankzij de ingebouwde boiler worden de warmwaterinfrastructuren in huizen, hotelkamers of vakantieverblijven veel kleiner. U kunt aardgasvrij installeren en heeft geen grote warmtepomp of elektrische boiler meer nodig om uw klanten aan de piekvraag van het opwarmen van douchewater te voldoen. Zo kunt u ruimte besparen en uw klanten een efficiëntere inrichting bieden.

Efficiënter inrichten - MEED

Nog meer profijt!

  • Veiliger ondernemen!
  • Doelgerichter kiezen!
  • Zuiniger gebruiken!
  • Extra genieten!

Veiliger ondernemen!

Bij conventionele douches stroomt het afvalwater opgewarmd weg. Dankzij een MEED Energeyser gebeurt dit nog maar met een temperatuur die slechts enkele graden hoger ligt dan het aanvoerwater. De opwarming van leidingen en schachten behoort tot het verleden. En dus kunt u klanten beloven dat uw installatiewerk preventief werkt voor legionella-problemen.

Veiliger ondernemen! - MEED

Doelgerichter kiezen!

De MEED Energeyser is altijd beschikbaar in twee varianten. De consoledouche-unit bestaat standaard uit een douchevloer, thermostaatkraan en glijstangset, met levering van achterwanden, douchecabine en plafond als extra opties. Kiest u voor de frame-variant dan is uw douche geheel naar smaak in te richten. Zo kunt u voor uw (huur)huizen een doelgerichte keuze maken.

Doelgerichter kiezen! - MEED

Zuiniger gebruiken!

Met onze MEED Energeyser is het verbruik van warm water in(huur)huizen, hotelkamers of vakantieverblijven substantieel zuiniger dan met energie-opwekkers als cv-ketels, keukengeisers of elektrische boilers. Daarmee besparen uw klanten jaarlijks energie en warm tapwater en daalt hun energierekening substantieel. Bovendien zorgt de warmtewisselaar-integratie voor een voordeel in de BENG-berekeningen. 

Zuiniger gebruiken! - MEED

Extra genieten!

‘s Winters kan een warmtepomp de opwarmingsvraag van zowel verwarming als douchewater moeilijk aan. Onze MEED Energeyser voorkomt die koude douche voor de bewoners en gasten van de (huur)huizen, hotelkamers en vakantieverblijven van uw klanten. Sterker nog: zodra de douche aangaat, stroomt er warm water. Nog een mooie overtuigingskans om klanten voor u als installateur te laten kiezen.

Extra genieten! - MEED
Nieuwbouw- renovatie- of transformatieproject op komst?

Informeer wat de MEED Energeyser voor u kan betekenen!

Bel ons
085 - 064 78 25

Een innovatieve glimlach naar de toekomst

Achter de duurzame douche-oplossingen van MEED zit een coöperatie tussen TNO, HAMETECH en BETERBAD. Samen ontwikkelen we producten met een innovatieve glimlach naar de toekomst van gasvrij bouwen, wonen, douchen en energieneutrale huizen bouwen of renoveren.

MEED Duurzame douche-oplossingen
dropdown download facebook linkedin youtube