Leisureparken Uw voordeel top-4

De MEED Energeyser is voor leisureparken in Europa dé doucheoplossing die aardgas overbodig maakt en energie bespaart. Zonder compromissen te sluiten qua comfort. Welke voordelen dit technische hoogstandje voor nieuwbouw, renovatie of transformatie van uw vakantieverblijven oplevert? We hebben een top-4 voor u geselecteerd.

Efficiënter inrichten

Dankzij de ingebouwde boiler worden de warmwaterinfrastructuren in vakantieverblijven veel kleiner. U kunt van het gas af en heeft geen grote warmtepomp of elektrische boiler meer nodig om aan de piekvraag van het opwarmen van douchewater te voldoen. Dat bespaart ruimte en maakt een efficiëntere inrichting door onze MEED Energeyser mogelijk.

Efficiënter inrichten - MEED

Makkelijker installeren!

Voor een installateur voelt de installatie van een MEED Energeyser bijna als plug and play. De aanleg van een warmwaterleidingnetwerk en aansluiting op een boiler, warmtepomp of combiketel vervalt. Het douchesysteem plaatsen, aansluiten op koud water en de stekker(s) in het stopcontact steken volstaat. Snelheid gegarandeerd bij zowel nieuwbouw als renovatie van uw vakantieverblijven.

Makkelijker installeren! - MEED

Sneller herstructureren!

De toch al flink geminimaliseerde warmwaterinfrastructuur kunnen we nog minder ingewikkeld maken. Met een kleine bypass zijn ook de wastafels in uw badkamer van warm water uit onze MEED Energeyser te voorzien. Door in uw keuken(s) een plint boiler te plaatsen, worden zelfs hele vakantieverblijven voorzien in warmwaterbehoefte.

Sneller herstructureren! - MEED

Zuiniger gebruiken!

Met onze MEED Energeyser is het verbruik van warm water in uw vakantieverblijven substantieel zuiniger dan met energie-opwekkers als cv-ketels, keukengeisers of elektrische boilers. Daarmee bespaart u jaarlijks energie en warm tapwater en daalt uw energierekening substantieel. Bovendien zorgt de warmtewisselaar-integratie voor een voordeel in de BENG-berekeningen. 

Zuiniger gebruiken! - MEED

Nog meer profijt!

  • Voordeliger investeren!
  • Veiliger ondernemen!
  • Doelgerichter kiezen!
  • Extra genieten!

Voordeliger investeren!

Een flinke mindering van intensieve arbeidsuren voor de installatie maakt de energietransitie zoals de overheid die van u vraagt een stuk goedkoper en realistischer. Onze MEED Energeyser biedt u zo dé uitweg om in uw vakantieverblijven van het gas af te komen. En om over te gaan tot de integratie van duurzame oplossingen.

Voordeliger investeren! - MEED

Veiliger ondernemen!

Bij conventionele douches stroomt het afvalwater opgewarmd weg. Dankzij een MEED Energeyser gebeurt dit nog maar met een temperatuur die slechts enkele graden hoger ligt dan het aanvoerwater. De opwarming van leidingen en schachten behoort tot het verleden. En dus voorkomt u op voorhand al legionella-problemen in uw vakantieverblijven.

Veiliger ondernemen! - MEED

Doelgerichter kiezen!

De MEED Energeyser is altijd beschikbaar in twee varianten. De consoledouche-unit bestaat standaard uit een douchevloer, thermostaatkraan en glijstangset, met levering van achterwanden, douchecabine en plafond als extra opties. Kiest u voor de frame-variant dan is uw douche geheel naar smaak in te richten. Zo kunt u voor uw (huur)huizen een doelgerichte keuze maken.

Doelgerichter kiezen! - MEED

Extra genieten!

‘s Winters kan een warmtepomp de opwarmingsvraag van zowel verwarming als douchewater moeilijk aan. Onze MEED Energeyser voorkomt die koude douche voor de gasten van uw vakantieverblijven. Sterker nog: zodra de douche aangaat, stroomt er warm water. Van de gemiddelde douchewens van negen minuten tot onbeperkt genieten.

Extra genieten! - MEED
Nieuwbouw- renovatie- of transformatieproject op komst?

Informeer wat de MEED Energeyser voor u kan betekenen!

Bel ons
085 - 064 78 25

Een innovatieve glimlach naar de toekomst

Achter de duurzame douche-oplossingen van MEED zit een coöperatie tussen TNO, HAMETECH en BETERBAD. Samen ontwikkelen we producten met een innovatieve glimlach naar de toekomst van gasvrij bouwen, wonen, douchen en energieneutrale huizen bouwen of renoveren.

MEED Duurzame douche-oplossingen
dropdown download facebook linkedin youtube