Waarom MEED? Waarom MEED?

MEED Verwarmt mensen, verkoelt klimaat

Bij MEED (Multifunctionele Energie Efficiënte Doucheoplossingen) zijn we pioniers. Vooroplopen door trends te volgen, mogelijkheden te verkennen en nieuwe oplossingen te creëren. Daar geloven we in. We durven snel te denken, snel te handelen en snel te leren. Omdat we een schone en gezonde toekomst voor ons zien vol kansen.

Denk Meed

Die kansen willen we grijpen. Voor u. Omdat we warm worden van douche-innovaties, die bijdragen aan uw succes en energietransitie. Zo nemen we met duurzaam ondernemerschap onze verantwoordelijkheid. Voor het milieu, de maatschappij en de komende generaties. Met Sustainable Shower Solutions, zoals de Energeyser. Dat is wat wij MEED-denken noemen!

Onze kernwaarden Ontdek wat MEED-doen is!

Achter de duurzame douche-oplossingen van MEED zit een coöperatie tussen TNO, HAMETECH en BETERBAD. Gerenommeerde partijen, waarmee we samen producten ontwikkelen met een innovatieve glimlach naar de toekomst. Vanuit drie kernwaarden zorgen we daarvoor. Ontdek wat wij MEED-doen noemen.

Tijd voor innovatie

Innovatie vraagt om investering. En daar maken we bij MEED graag budget voor vrij. We zetten vol in op R&D, bedenken gedurfde ideeën en geven deze tijd om te groeien. Simpelweg omdat we geloven in onze grootste kracht: probleemoplossend vermogen. Zo willen we geweldige producten voor onze klanten maken. Met toegevoegde waarde.

Innovatie - MEED Sustainable Shower Solutions

Ruimte voor ondernemerschap

We focussen op onze klanten. Voor hen grijpen we kansen, denken we vooruit en nemen we risico’s. No nonsens! Alle ruimte aan die ondernemersgeest bieden, zorgt ervoor dat we bij MEED nooit stilstaan. Hoe we dat volhouden? Door te handelen vanuit optimisme, elkaar te inspireren en te leren van onze tegenslagen.

Ondernemerschap - MEED Sustainable Shower Solutions

Aandacht voor duurzaamheid

We maken duurzaamheid onderdeel van al onze beslissingen. Door terug te vallen op meer dan veertig jaar vakmanschap. Door diversiteit tussen individuen, opvattingen en ervaringen te waarderen. En door mens en milieu centraal te stellen. Zo bouwen we op basis van kwaliteit, relatie en verantwoordelijkheid aan wederzijds vertrouwen.

Duurzaamheid - MEED Sustainable Shower Solutions

Onze meerwaarde Ontdek wat MEED-profiteren is!

Bel ons
085 - 064 78 25

Een innovatieve glimlach naar de toekomst

Achter de duurzame douche-oplossingen van MEED zit een coöperatie tussen TNO, HAMETECH en BETERBAD. Samen ontwikkelen we producten met een innovatieve glimlach naar de toekomst van gasvrij bouwen, wonen, douchen en energieneutrale huizen bouwen of renoveren.

MEED Duurzame douche-oplossingen
dropdown download facebook linkedin youtube