Waarom MEED Energeyser? Waarom MEED Energeyser?

Waarom MEED Energeyser? Het maakt energietransitie rond warmtapwaterbereiding mogelijk!

Nieuwbouw moet sinds juli 2018 aardgasloos zijn en vanaf 2050 moeten bestaande woningen, vakantieparken en hotels van het aardgas af. Door dat toekomstbeeld staat u als woningcorporatie, installateur, hoteleigenaar, leisureparkhouder, projectontwikkelaar en architect- of adviesbureau voor grote uitdagingen. De zorgen die u over energietransitie heeft, neemt de MEED Energeyser rond warmtapwaterbereiding BCRG-geregistreerd en BENG-proof weg.

Warmtapwaterbereiding Wist u al dat het de grootste energievrager is?

Waarom energietransitie rond warmtapwaterbereiding zo belangrijk is? Omdat het de grootste energievrager is in (huur)huizen, hotelkamers en vakantieverblijven. Onderstaande grafiek maakt het exacte aandeel duidelijk. We hebben een standaard rijtjeswoning als uitgangspunt genomen, maar hadden hetzelfde beeld kunnen schetsen met ieder willekeurig onderdak waar mensen wonen of recreëren. Met de MEED Energeyser brengt u het aandeel warmtapwaterbereiding substantieel terug.

Energievraag bouwbesluit
Energievraag hoogwaardige schil

Bent u een woningcorporatie? Uw spagaat tussen duurzaamheid en betaalbare woningen is voorbij!

Als woningcorporatie wilt u uw duurzaamheidambities realiseren. Daarom zoekt u naar slimme technische oplossingen; BENG-proof en met het oog op de huidige en toekomstige regelgeving aardgasloos. Het probleem dat u daarbij ervaart? Het botst met uw andere doelstelling: goede en betaalbare woningen aanbieden.

Goede isolatie is het antwoord op die spagaat als het om energiezuinig verwarmen en verkoelen van uw huizen gaat. Maar hoe zit dat met uw warmtapwaterbereiding? Uw problemen rond deze energieslurper lost de MEED Energeyser op. Met minimale installatiekosten en maximale energiebesparing bij nieuwbouw, renovatie en mutatie.

Ontdek alle voordelen
Lees woningcorporatie-referenties

Bent u een installateur? Meegaan in de energietransitie wordt geen uitdaging, maar een kans!

Door een groeiend milieubewustzijn bij ondernemers neemt de vraag naar energiebesparende technieken enorm toe. Als groot installateur wilt u graag aan die wens tegemoetkomen en ziet u in die ontwikkeling kansen. Maar het stelt u ook voor uitdagingen. Kunnen uw monteurs de ontwikkelingen bijbenen en blijven er genoeg uren aan werk over?

U hoeft niet langer in dubio te zitten als het om een duurzame doucheoplossing gaat. Voor iedere installateur voelt de installatie van de MEED Energeyser als plug and play. En omdat we ons richten op de zakelijke markt zijn we vertrouwd met grote projecten voor woningcorporaties, hotels, vakantieparken en projectontwikkelaars.

Ontdek alle voordelen
Lees installateur-referenties

Bent u een leisureparkhouder? Uw Green Key certificering hoeft u geen hoofdbrekens meer te bezorgen!

De consument van vandaag wordt steeds veeleisender qua duurzaamheid. Als leisureparkhouder wilt u daarop inspelen. Ook met het oog op de gasloze verplichting bij nieuwbouw sinds juli 2018 en bij bestaande woningen vanaf 2050. Uw Green Key certificering behalen of behouden is cruciaal voor u. De MEED Energeyser helpt u daarbij.

Het biedt u een oplossing die substantieel zuiniger is dan energie-opwekkers als cv-ketels, keukengeisers of elektrische boilers. Bovendien kunt u vanuit de Energeyser met een kleine by-pass ook de wastafels in uw badkamers van warm water voorzien. Door een plint boiler te plaatsen in uw keuken kan de Energeyser bij nieuwbouw of renovatie zelfs volledige vakantiewoningen gasloos aan warm water helpen.

Ontdek alle voordelen
Lees leisureparkhouder-referenties

Bent u een hoteleigenaar? Uw zorgen over energiekosten, piekvragen en legionella zijn verleden tijd!

Beschikt uw hotel nog over conventionele douches? Dan zorgt de warmwatervoorziening in uw hotel voor de nodige pijnpunten: substantiële energiekosten, moeite om aan piekvragen naar warm water te voldoen, legionella-gevaar en warmwaterinfrastructuren die ruimtes vreten in kamers, vleugels en verdiepingen.

Als u voor nieuwbouw of renovatie staat, lost de MEED Energeyser al die hoofdbrekens in een klap op. Bijkomend voordeel is dat uw hotel op douchegebied duurzaam wordt, want gasten douchen gasloos en energiebesparend, met verhoogd comfort. Dat alles tegen voordelige installatiekosten, want de Energeyser brengt installeren terug tot kinderspel.

Ontdek alle voordelen
Lees hoteleigenaar-referenties

Bent u een projectontwikkelaar? Uw project rendabel en gasloos maken, is niet langer een dilemma!

Of u nou nieuwbouw-, renovatie- of transformatieprojecten ontwikkelt voor huizen, hotels of vakantieverblijven, u zoekt een uitweg om BENG-proof en gasloos douchen mogelijk te maken. Maar dan wel op een wijze die uw project rendabel houdt en de eindgebruiker van de douche het gebruikelijke comfort oplevert. Uw zoektocht stopt bij de MEED Energeyser.

Onze duurzame oplossing neemt al uw dilemma’s weg. Zodra de kraan opengaat, stroomt er warm water uit de douchekop. En een flinke daling van intensieve installatie-uren maakt energietransitie ineens realistisch. Ook sterk? U kunt mensen die in uw project gaan wonen of uw project gaan uitbaten een flinke besparing op energie en warm tapwater beloven.

Ontdek alle voordelen
Lees projectontwikkelaar-referenties

Bent u een architect- en adviesbureau? Eindelijk een combinatie van comfortbehoud, gasloosheid en energiebesparing!

Duurzaam bouwen is geen hype meer, maar een begrip dat in de bouwsector verankerd raakt. En voor het beperken of voorkomen van energieverbruik richt de blik zich bij renovatie-, transformatie- en nieuwbouwplannen op u als architect of adviesbureau. U wilt dus innovaties adviseren, waar u 100% van op aankunt door bewezen kwaliteit.

Als het gaat om tapwaterverwarming biedt de MEED Energeyser u die garantie door een slimme combinatie van comfortbehoud, gasloosheid en vermindering van energieverbruik. De warmtewisselaar-integratie zorgt ervoor dat een koud watertoevoer volstaat om warm te douchen. Op een substantieel zuinigere manier, die zorgt voor een bijdrage van 0,05 tot 0,1 aan BENG-waarden.

Ontdek alle voordelen voor architecten
Lees architectreferenties

Ontdek alle voordelen voor adviesbureaus
Lees adviesbureaureferenties
Nieuwbouw- renovatie- of transformatieproject op komst?

Informeer wat de MEED Energeyser voor u kan betekenen!

Bel ons
085 - 064 78 25

Een innovatieve glimlach naar de toekomst

Achter de duurzame douche-oplossingen van MEED zit een coöperatie tussen TNO, HAMETECH en BETERBAD. Samen ontwikkelen we producten met een innovatieve glimlach naar de toekomst van gasvrij bouwen, wonen, douchen en energieneutrale huizen bouwen of renoveren.

MEED Duurzame douche-oplossingen
dropdown download facebook linkedin youtube