Woningcorporaties Uw voordeel top-4

De MEED Energeyser is voor Nederlandse woningcorporaties en hun onderhoudsbedrijven dé doucheoplossing die aardgas overbodig maakt en energie bespaart. Zonder compromissen te sluiten qua comfort. Welke voordelen dit technische hoogstandje voor nieuwbouw, renovatie of mutatie van uw huizen oplevert? We hebben een top-4 voor u geselecteerd.

Makkelijker installeren!

Voor een installateur voelt de installatie van een MEED Energeyser bijna als plug and play. De aanleg van een warmwaterleidingnetwerk en aansluiting op een boiler, warmtepomp of combiketel vervalt. Het douchesysteem plaatsen, aansluiten op koud water en de stekker(s) in het stopcontact steken volstaat. Snelheid gegarandeerd bij zowel nieuwbouw als renovatie van uw (huur)huizen.

Makkelijker installeren! - MEED

Sneller herstructureren!

De flink geminimaliseerde warmwaterinfrastructuur kunnen we nóg minder ingewikkeld maken. Met een kleine bypass zijn ook de wastafels in de badkamers van uw (huur)huizen van warm water uit onze MEED Energeyser te voorzien. En afhankelijk van de afstand zelfs de keuken. Is de afstand te groot? Door een plint boiler te plaatsen kunt u uw keuken alsnog voorzien van warm water.

Sneller herstructureren! - MEED

Voordeliger investeren!

Een flinke mindering van intensieve arbeidsuren voor de installatie maakt de energietransitie zoals de overheid die van u vraagt een stuk goedkoper en realistischer. Onze MEED Energeyser biedt u zo dé uitweg om in uw (huur)huizen van het gas af te komen. En om over te gaan tot de integratie van een duurzame en onderhoudsarme oplossing.

Voordeliger investeren! - MEED

Zuiniger gebruiken!

Met onze MEED Energeyser is het verbruik van warm water in uw huizen substantieel zuiniger dan met energie-opwekkers als cv-ketels, keukengeisers of elektrische boilers. Daarmee besparen uw bewoners jaarlijks energie en warm tapwater en daalt hun energierekening substantieel. Bovendien zorgt de warmtewisselaar-integratie voor aanzienlijk voordeligere BENG-berekeningen. 

Zuiniger gebruiken! - MEED

Nog meer profijt!

  • Efficiënter inrichten!
  • Doelgerichter kiezen!
  • Veiliger ondernemen!
  • Extra genieten!

Efficiënter inrichten!

Dankzij de ingebouwde boiler worden de warmwaterinfrastructuren in uw (huur)huizen, veel kleiner. U heeft geen grote combiketel, warmtepomp of elektrische boiler meer nodig om aan de piekvraag van het opwarmen van douchewater te voldoen. Dat bespaart ruimte en maakt een efficiëntere inrichting door onze MEED Energeyser mogelijk.

Efficiënter inrichten! - MEED

Doelgerichter kiezen!

De MEED Energeyser is altijd beschikbaar in twee varianten. De consoledouche-unit bestaat standaard uit een douchevloer, thermostaatkraan en glijstangset, met levering van achterwanden, douchecabine en plafond als extra opties. Kiest u voor de frame-variant dan is uw douche geheel naar smaak in te richten. Zo kunt u voor uw (huur)huizen een doelgerichte keuze maken.

Doelgerichter kiezen! - MEED

Veiliger ondernemen!

Bij conventionele douches stroomt het afvalwater opgewarmd weg. Dankzij een MEED Energeyser gebeurt dit nog maar met een temperatuur die slechts enkele graden hoger ligt dan het aanvoerwater. Ringleidingen en dus het onnodig rondpompen van energie vervalt. Zoals ook de opwarming van leidingen en schachten tot het verleden behoort. Dit voorkomt op voorhand al legionella-problemen in uw (huur)huizen.

Veiliger ondernemen! - MEED

Extra genieten!

‘s Winters kan een warmtepomp de opwarmingsvraag van zowel verwarming als douchewater moeilijk aan. Onze MEED Energeyser voorkomt die koude douche voor de bewoners van uw (huur)huizen. Sterker nog: zodra de douche aangaat, stroomt er warm water. Van de gemiddelde douchewens van negen minuten tot onbeperkt genieten.

Extra genieten! - MEED
Nieuwbouw- renovatie- of transformatieproject op komst?

Informeer wat de MEED Energeyser voor u kan betekenen!

Bel ons
085 - 064 78 25

Een innovatieve glimlach naar de toekomst

Achter de duurzame douche-oplossingen van MEED zit een coöperatie tussen TNO, HAMETECH en BETERBAD. Samen ontwikkelen we producten met een innovatieve glimlach naar de toekomst van gasvrij bouwen, wonen, douchen en energieneutrale huizen bouwen of renoveren.

MEED Duurzame douche-oplossingen
dropdown download facebook linkedin youtube