MEED hoofdsponsor congres Vereniging Comfortabel Wonen

Jaarlijks organiseert de Vereniging Comfortabel Wonen een congres voor toonaangevende fabrikanten, leveranciers en organisaties in de bouw- en afbouwbranche. Dit jaar staat hun seminar gepland voor maandag 23 november in De Kloosterhoeve in Harmelen. MEED is hoofdsponsor van het online event, waarbij het thema Bouwen & Wonen in een veranderende wereld centraal staat.

Er zijn op 23 november vanaf 13.30 uur 40 coronaproof-plekken beschikbaar. Deze zijn allemaal al gereserveerd. Door directies en leidinggevenden werkzaam in de afbouwbranche, directies van bouwbedrijven van woningen, projectontwikkelaars van woningen en directies van woningbouwverenigingen. We verwelkomen hen van harte aan de Kloosterweg 2 in Harmelen. Maar omdat het om een online event gaat, kunt u het congres vanachter uw scherm ook volgen. Zo hoeft u niets te missen van de sprekers Berry Blijie (directeur ABF Research), Etty Schippers (directeur bouwagenda) en Marc van Hagen (directeur Staetes). Zodra de link bekend is, zullen we die met u delen.  

Energietransitie centraal

De Vereniging Comfortabel Wonen heeft als doel de consumptieve bestedingen in afbouwproducten zoals keukens, sanitair, badkamers, parketvloeren en sfeerverwarming te stimuleren. Nu het thema van het 2020-congres een duidelijke link met energietransitie heeft, past het hoofdsponsorschap MEED als gegoten. Want met de MEED Energeyser en nieuwe douche-innovaties in de toekomst willen we graag onze bijdrage leveren aan bouwen en wonen in een veranderende wereld.

Terug naar het overzicht
Bel ons
085 - 064 78 25

Een innovatieve glimlach naar de toekomst

Achter de duurzame douche-oplossingen van MEED zit een coƶperatie tussen TNO, HAMETECH en BETERBAD. Samen ontwikkelen we producten met een innovatieve glimlach naar de toekomst van gasvrij bouwen, wonen, douchen en energieneutrale huizen bouwen of renoveren.

MEED Duurzame douche-oplossingen
dropdown download facebook linkedin youtube