Laat u inspireren tijdens online Congres Aardgasvrije Wijken

PAW (Programma Aardgasvrije Wijken) houdt donderdag 4 maart 2021 het online Congres Aardgasvrije Wijken. Dit bestaat onder andere uit een live talkshow, kennissessies en de mogelijkheid tot netwerken.


Het congres is interessant voor iedereen die te maken heeft met de ontwikkelingen op het gebied van gasvrij bouwen en renoveren. “Tijdens het congres geven we je de nieuwste inzichten mee, doe je inspiratie op met verhalen uit de praktijk en breid je jouw professionele netwerk uit”, laat de organisatie weten op de website www.aardgasvrijewijken.nl. * “We leren samen door te doen!”

Live talkshow

Het congres bestaat uit een live talkshow onder leiding van Brecht van Hulten. Zij gaat met wethouders, die actief zijn in zogeheten proeftuinen, in op de actualiteit rondom het Programma Aardgasvrije Wijken. Floris Alkemade doet zijn blik op de aardgasvrije toekomst uit de doeken. Daarna volgen twee rondes met interactieve kennissessies. “Van samenwerken met bewonersinitiatieven tot een goede business case, van techniek tot opschaling en van koppelen van opgaven tot ontzorgen.”

Hier vindt u meer info over en kunt u zich aanmelden voor het congres! 

Benieuwd hoe onze duurzame doucheoplossing kan bijdragen aan de ontwikkeling van aardgasvrije wijken? Wij komen graag met u in contact om uit te leggen hoe de MEED Energeyser werkt. Of lees meer op onze website!

Terug naar het overzicht
Bel ons
085 - 064 78 25

Een innovatieve glimlach naar de toekomst

Achter de duurzame douche-oplossingen van MEED zit een coöperatie tussen TNO, HAMETECH en BETERBAD. Samen ontwikkelen we producten met een innovatieve glimlach naar de toekomst van gasvrij bouwen, wonen, douchen en energieneutrale huizen bouwen of renoveren.

MEED Duurzame douche-oplossingen
dropdown download facebook linkedin youtube