Woningcorporaties Uw voordeel top-4

De MEED Energeyser is voor Nederlandse woningcorporaties en hun onderhoudsbedrijven dé doucheoplossing die aardgas overbodig maakt en energie bespaart. Zonder compromissen te sluiten qua comfort. Welke voordelen dit technische hoogstandje voor nieuwbouw of renovatie van uw huizen oplevert? We hebben een top-4 voor u geselecteerd.

Makkelijker installeren

Voor een installateur voelt de installatie van een MEED Energeyser bijna als plug and play. De aanleg van een warmwaterleidingnetwerk en aansluiting op een boiler, warmtepomp of combiketel vervalt. Het douchesysteem plaatsen, aansluiten op koud water en de stekker(s) in het stopcontact steken volstaat. Snelheid gegarandeerd bij zowel nieuwbouw als renovatie van uw huizen.

Makkelijker installeren - MEED Voordelen

Sneller herstructureren

De toch al flink geminimaliseerde warmwaterinfrastructuur kunnen we nog minder ingewikkeld maken. Met een kleine bypass zijn ook de wastafels in uw badkamer van warm water uit onze MEED Energeyser te voorzien. Door in uw keuken(s) een Close in Boiler te plaatsen, worden zelfs hele woningen voorzien in warmwaterbehoefte.

Sneller herstructureren - MEED Voordelen

Voordeliger investeren

Een flinke mindering van intensieve arbeidsuren voor de installatie maakt de energietransitie zoals de overheid die van u vraagt een stuk goedkoper en realistischer. Onze MEED Energeyser biedt u zo dé uitweg om in uw huizen van het gas af te komen. En om over te gaan tot de integratie van duurzame oplossingen.

Voordeliger investeren - MEED Voordelen

Zuiniger gebruiken

Met onze MEED Energeyser is het verbruik van warm water in uw huizen 2,5 keer zuiniger dan met een vergelijkbare traditionele douche. Daarmee bespaart u jaarlijks energie en op warm tapwater en daalt uw energierekening substantieel. Bovendien zorgt de warmtewisselaar-integratie voor een voordeel in de EPC-berekeningen. De MEED Energeyser draagt 0,05 tot 0,1 bij aan de EPC-waarden.

Zuiniger gebruiken - MEED Voordelen

Nog meer profijt!

  • Efficiënter inrichten
  • Doelgerichter kiezen
  • Veiliger ondernemen
  • Extra genieten
Bel ons
085 - 064 78 25

Een innovatieve glimlach naar de toekomst

Achter de duurzame douche-oplossingen van MEED zit een coöperatie tussen TNO, HAMETECH en BETERBAD. Samen ontwikkelen we producten met een innovatieve glimlach naar de toekomst van gasvrij bouwen, wonen, douchen en energieneutrale huizen bouwen of renoveren.

MEED Duurzame douche-oplossingen
download facebook linkedin youtube