Projectontwikkelaars, architect- en adviesbureaus Uw voordeel top-4

De MEED Energeyser is voor Nederlandse projectontwikkelaars, architect- en adviesbureaus dé doucheoplossing voor aardgasvrije installaties. Welke voordelen dit technische hoogstandje voor de ontwikkeling van uw nieuwbouw- of renovatieplannen oplevert? We hebben een top-4 voor u geselecteerd.

Efficiënter inrichten

Dankzij de ingebouwde boiler worden de warmwaterinfrastructuren in woningen, appartementen en hotels veel kleiner. U kunt aardgasvrij ontwikkelen en hoeft geen rekening te houden met een grote warmtepomp of boiler om aan de piekvraag van het opwarmen van douchewater te voldoen. Dat bespaart ruimte en maakt een efficiëntere inrichting door onze MEED Energeyser mogelijk.

Efficiënter inrichten - MEED Voordelen

Voordeliger investeren

Een flinke mindering van intensieve arbeidsuren voor de installatie maakt de energietransitie zoals de overheid die van u vraagt een stuk goedkoper en dus realistischer voor uw klanten. Onze MEED Energeyser biedt u zo dé uitweg om hen zowel bij nieuwbouw- als renovatieplannen een aardgasvrije oplossing te bieden. En om over te gaan tot de integratie van meer duurzame ideeën.

Voordeliger investeren - MEED Voordelen

Doelgerichter kiezen

De MEED Energeyser is altijd beschikbaar in twee varianten. De consoledouche-unit bestaat uit een douchevloer, achterwanden, douchecabine, plafond, thermostaatkraan en glijstangset. Kiest u voor de frame-variant dan is uw douche geheel naar smaak in te richten. Zo kunt u voor uw huizen, appartementen en hotels een doelgerichte keuze maken.

Doelgerichter kiezen - MEED Voordelen

Zuiniger gebruiken

Met onze MEED Energeyser is het verbruik van warm water 2,5 keer zuiniger dan met een vergelijkbare traditionele douche. Daarmee laat u uw klanten jaarlijks energie en water besparen en daalt hun energierekening substantieel. Bovendien zorgt de warmtewisselaar-integratie voor een voordeel in de EPC-berekeningen. De MEED Energeyser draagt 0,05 tot 0,1 bij aan de EPC-waarden.

Zuiniger gebruiken - MEED Voordelen

Nog meer profijt!

  • Makkelijker installeren
  • Sneller herstructureren
  • Veiliger ondernemen
  • Extra genieten
Bel ons
085 - 064 78 25

Een innovatieve glimlach naar de toekomst

Achter de duurzame douche-oplossingen van MEED zit een coöperatie tussen TNO, HAMETECH en BETERBAD. Samen ontwikkelen we producten met een innovatieve glimlach naar de toekomst van gasvrij bouwen, wonen, douchen en energieneutrale huizen bouwen of renoveren.

MEED Duurzame douche-oplossingen
download facebook linkedin youtube