Leisureparken Uw voordeel top-4

De MEED Energeyser is voor leisureparken in Europa dé doucheoplossing die aardgas overbodig maakt en energie bespaart. Zonder compromissen te sluiten qua comfort. Welke voordelen dit technische hoogstandje voor nieuwbouw of renovatie van uw vakantieverblijven oplevert? We hebben een top-4 voor u geselecteerd.

Efficiënter inrichten

Dankzij de ingebouwde boiler worden de warmwaterinfrastructuren in vakantieverblijven veel kleiner. U kunt van het gas af en heeft geen grote warmtepomp of boiler meer nodig om aan de piekvraag van het opwarmen van douchewater te voldoen. Dat bespaart ruimte en maakt een efficiëntere inrichting door onze MEED Energeyser mogelijk.

Efficiënter inrichten - MEED Voordelen

Makkelijker installeren

Voor een installateur voelt de installatie van een MEED Energeyser bijna als plug and play. De aanleg van een warmwaterleidingnetwerk en aansluiting op een boiler, warmtepomp of combiketel vervalt. Het douchesysteem plaatsen, aansluiten op koud water en de stekker(s) in het stopcontact steken volstaat. Snelheid gegarandeerd bij zowel nieuwbouw als renovatie van uw vakantieverblijven.

Makkelijker installeren - MEED Voordelen

Sneller herstructureren

De toch al flink geminimaliseerde warmwaterinfrastructuur kunnen we nog minder ingewikkeld maken. Met een kleine bypass zijn ook de wastafels in uw badkamer van warm water uit onze MEED Energeyser te voorzien. Door in uw keuken(s) een Close in Boiler te plaatsen, worden zelfs hele vakantieverblijven voorzien in warmwaterbehoefte.

Sneller herstructureren - MEED Voordelen

Zuiniger gebruiken

Met onze MEED Energeyser is het verbruik van warm water in uw vakantieverblijven 2,5 keer zuiniger dan met een vergelijkbare traditionele douche. Daarmee bespaart u jaarlijks energie en op warm tapwater en daalt uw energierekening substantieel. Bovendien zorgt de warmtewisselaar-integratie voor een voordeel in de EPC-berekeningen. De MEED Energeyser draagt 0,05 tot 0,1 bij aan de EPC-waarden.

Zuiniger gebruiken - MEED Voordelen

Nog meer profijt!

  • Voordeliger investeren
  • Doelgerichter kiezen
  • Veiliger ondernemen
  • Extra genieten
Bel ons
085 - 064 78 25

Een innovatieve glimlach naar de toekomst

Achter de duurzame douche-oplossingen van MEED zit een coöperatie tussen TNO, HAMETECH en BETERBAD. Samen ontwikkelen we producten met een innovatieve glimlach naar de toekomst van gasvrij bouwen, wonen, douchen en energieneutrale huizen bouwen of renoveren.

MEED Duurzame douche-oplossingen
download facebook linkedin youtube