Groot installateurs Uw voordeel top-4

De MEED Energeyser is voor Nederlandse groot installateurs dé doucheoplossing voor aardgasvrije installatie. Welke voordelen dit technische hoogstandje voor uw nieuwbouw- of renovatieklussen van huizen, hotels of vakantieverblijven oplevert? We hebben een top-4 voor u geselecteerd.

Efficiënter inrichten

Dankzij de ingebouwde boiler worden de warmwaterinfrastructuren in huizen, hotelkamers of vakantieverblijven veel kleiner. U kunt aardgasvrij installeren en heeft geen grote warmtepomp of boiler meer nodig om aan de piekvraag van het opwarmen van douchewater te voldoen. Dat bespaart ruimte en maakt een efficiëntere inrichting door onze MEED Energeyser mogelijk.

Efficiënter inrichten - MEED Voordelen

Makkelijker installeren

Voor uw installateurs voelt de installatie van een MEED Energeyser bijna als plug and play. De aanleg van een warmwaterleidingnetwerk en aansluiting op een boiler, warmtepomp of combiketel vervalt. Het douchesysteem plaatsen, aansluiten op koud water en de stekker(s) in het stopcontact steken volstaat. Snelheid gegarandeerd bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Makkelijker installeren - MEED Voordelen

Sneller herstructureren

De toch al flink geminimaliseerde warmwaterinfrastructuur kunnen we nog minder ingewikkeld maken. Met een kleine bypass zijn ook de wastafels in badkamers van warm water uit onze MEED Energeyser te voorzien. Door in keuken(s) een Close in Boiler te plaatsen, worden zelfs hele huizen en vakantieverblijven voorzien in warmwaterbehoefte.

Sneller herstructureren - MEED Voordelen

Voordeliger investeren

Een flinke mindering van intensieve arbeidsuren voor de installatie maakt de energietransitie zoals de overheid die van u vraagt een stuk goedkoper en realistischer. Onze MEED Energeyser biedt u zo dé uitweg om zowel bij nieuwbouw- als renovatieklussen aardgasvrij te werken. En om over te gaan tot de integratie van duurzame oplossingen.

Voordeliger investeren - MEED Voordelen

Nog meer profijt!

  • Doelgerichter kiezen
  • Veiliger ondernemen
  • Zuiniger gebruiken
  • Extra genieten
Bel ons
085 - 064 78 25

Een innovatieve glimlach naar de toekomst

Achter de duurzame douche-oplossingen van MEED zit een coöperatie tussen TNO, HAMETECH en BETERBAD. Samen ontwikkelen we producten met een innovatieve glimlach naar de toekomst van gasvrij bouwen, wonen, douchen en energieneutrale huizen bouwen of renoveren.

MEED Duurzame douche-oplossingen
download facebook linkedin youtube